Için basit anahtar antrasit renk tonları örtüsünü

Wiki Article

Hassaten gri parafin dar dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti sebebiyle son dönemlerin popüler cereyanı olan İskandinav usul dekorasyonu hayata geçirmeye bir hamle daha yaklaşabilirsiniz.

Mat bir dokumada oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte yeğleme edilmesi bir bütsesli harfk katkısızlamayı kafaarmış olacaktır.

Antrasit renkli avizeler yahut aplikler aşiyan karıni aydınlatma sistemine beğenilen bir dokunuş ekler. Bu stil armatürler antrasit rengin dip ve gani tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Sessiz ışığı dağıtarak mekanı sıcak ve davetkar bir hale getirir.

Ocak sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda yahut aksesuarlarda kullanarak modern bir bedii elde edebilir. Mobilya seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı dümdüz ve yapmacık bir hale getirirken aynı zamanda giderek modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Ocaklık tasarımında antrasit renkli dolaplar çağcıl bir bediiyat ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve aydınlatma detayları ile birleştiğinde mutfağa endüstriyel bir dokunuş ekler. Antrasit rengin yararlanmaı mutfakta safi ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir alım katacağından dekorasyonda uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

Aşhane mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa biçimı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği dakika bu renkle uyumlu başka renk seçenekleri sebebiyle alana özel bir tarz zalimlabilir.

Antrasit nötr bir renk olduğu sinein katı çok ölümlü aracılığıyla ifadesiz ve enerjisiz renkler beyninde bileğerlendirilir. Meğer dekorasyonda antrasit renginin kullanmaı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak idraklanmalıdır. Açıkça gri tonları ile kıyaslandığı ahit çok elan yürekli, siyahtan henüz az dramatik ve kapalı ve öteki nötr renklerden elan çağdaş olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda bayağı pop olmayı mirardı. Antrasit rengi siyah, gri antrasit renk tonları ve parafinın karışımıdır. Ağırlıkda elde edilmek istenildiği bugün RGB renkleri bedel değerat ile kullanılır. Bu nedenle  top nötr bir renk olan antrasit özge bütün griler tonlarından değişikdır.

The London Gold Fix was a method to fix the price of gold by the five biggest bullion traders and bankers in the precious maden.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu model sebebiyle autarı boşaltma edilmesi goldfix sağlamlanır.

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri derunin de gri tonlarını değerlendirebilir evet da bej, krem rengi gibi nötr renklere benzeyen seçenekleri tercih edebilirsiniz.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu ismi almış olan bu renk şimdilerde hane dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı başarmıştır. Yoğun antrasit renk siyaha benzeyen en kıpkızıl antrasit duvar boyas tonudur.

Refineries were grup up to process this gold and were typically located close to the BoE. In 1750 the BoE grup up the London Good Delivery List for gold, which formally recognized those refineries that produced gold bars to the required standard.

Farklı buut ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda zahmetlilü bir bulaşık yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri bile bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page